Disse smartphones har de bedste kameraer i 2021

Disse smartphones har de bedste kameraer i 2021

Det kan være meget svært at vurdere, hvilket kamera der er det bedste på smartphones. Der findes jo efterhånden så mange smartphones, og der kommer hele tiden nye til. Kameraer bliver bedre og bedre hele tiden, hvorfor det nok giver mest mening at kigge blandt de nyeste modeller.

Desværre er det ikke nok bare at kigge på specifikationerne, da det “bedste” kamera afhænger af flere parametre end bare det. Du kan sammenligne det med telefoner. Måske siger din ven, at den bedste telefon, for ham, er en iPhone 12, mens du selv synes det er en Samsung Galaxy S21. Man skal overveje, hvilken slags linse og hvordan telefonen tager billeder i hhv dagstimerne og i mørke.

 

Generelt kan der siges, at alle telefoner på denne liste har gode kameraer, og det er meget individuelt, hvilken telefon der skal ligge nummer 1 på denne liste. Har du ingen præferencer, er listen måske retvisende. Hvis du ikke synes, at disse telefoner har gode nok kameraer, så bare vent et par måneder. Der er mange nye telefoner på vej i 2021, hvor iPhone 13 er en af dem. Apple plejer at lancere nye telefoner i september, og der er jo ikke lang tid til.

 

Samsung Galaxy S21 Ultra

I modsætning til Samsung Galaxy S20 Ultra, så har Samsung Galaxy S21 Ultra virkelig leveret på kamerafronten. Kameraet er så godt, at mange mener, at det er det bedste kamera på en smartphone i 2021 (overall). Hvis du har brug for meget zoom, så er denne telefon virkelig en du skal gå efter.

 

Der er mange grunde til at købe en Samsung Galaxy S21 Ultra, men her kommer de vigtigste: Du får det bedste zoom, et meget godt design, og der er mulighed for at købe den med rabat, hvis man betaler med kryptovaluta. Der sidder nemlig folk klar med Amazon gavekort og vil sælge dem for eksempelvis Bitcoin. Sælger du nok af dine Bitcoins, kan du få nok i Amazon gavekort til at købe telefonen. Disse gavekort sælges typisk til 10 til 20 procent under markedsprisen, så det er en perfekt byttehandel. Har du ikke allerede købt Bitcoin, så kan du læse mere om hvordan man gør det her: https://mycrypto.dk/bitcoin/

 

Ulemperne ved at købe telefonen er selvfølgelig, at denne er meget dyr generelt. Derudover er der ikke mulighed for at øge lagerpladsen med et microSD kort.

 

Huawei Mate 40 Pro

Denne telefon kan virkelig tage gode billeder, fordi kameraet er et af de bedste blandt smartphones i 2021. Deres app på telefonen har mange forskellige “modes”, som gør at du kan tage fantastiske billeder hver gang. Telefonen er ikke så populær som Samsungs model, men du bør virkelig overveje denne telefon også. Finder du et godt tilbud på den, så er det bare at slå til.

Ønsker du at læse en anden lignende guide til det bedste kamera på en smartphone i 2021, så kan du læse denne: https://www.tomsguide.com/us/best-phone-cameras,review-2272.html