TV borde der giver liv i stuen

TV borde der giver liv i stuen

Trænger din stue til fornyelse med et helt nyt look og atmosfære? Der er efterhånden så mange masseproducerede møbler i discount kvalitet, der sælges til så lave priser, at mange danske hjem ligner hinanden på lige fod med 90´ernes leverpostej-madpakker.

Det er konsekvenserne ved at købe billige stuemøbler: Møblerne har kort levetid og går let i stykker, og så ligner de alle sammen hinanden. Vil du gerne have et hjem med en personlig stil og hyggelig stemning, der skiller sig ud fra mængden, så læs med videre her.

Blikket er rettet mod TV bordet

TV bordet er det, som familien har rettet blikket hen mod, når der hygges med en fredagsfilm eller slappes af på sofaen til en god serie. Har i venner på besøg, som sidder i sofaen, vil den naturlige vinkel også gøre TV bordet bemærket. Vil du gerne skabe en personlig og unik stil, er det derfor her, du skal tage fat. I stedet for at købe et simpelt, firkantet, hvidt TV bord, så prøv at vov dig selv ud i en hel ny stilart. Der findes flotte, TV borde, der drager blikket, grundet deres kunstneriske og innovative udtryk.

TV bord med unikke detaljer

Forsøg dig med et TV bord med specielle detaljer. Det kan være riller i træet eller andre detaljer, der udformer et helt specielt look. Hvem siger egentlig også, at et TV bord udelukkende skal være designet i træ?

Du kender sikkert til borde med detaljer af glas eller metal, men prøv at tænke endnu mere ud af boksen. Desto mere specielt dit TV bord ser ud, desto mere opmærksomhed vil det fange fra dine gæster, og desto mere vil det give liv til den ellers kedelige stue.

Hvis du ønsker at skabe elementer med hygge og varme, der samtidig har et råt strejf over sig, kan du overveje et TV bord, hvor siden har et flettet look af lækkert italiensk filtuld. Dette er en helt ny trend, som findes hos lækre mærker, der gør en dyd ud af det enkelte design. Se hele udvalget her.

Træsorter i god kvalitet og med varme farver

Gå ligeledes væk fra det neutrale, kliniske, hvide og lad varme træsorter gøre sin indtræden i stuen. Disse træsorter og farver gør sig godt i stuen:

  • Røget Eg
  • Natur Eg
  • Sort Eg
  • Ask
  • Valnød

Med et unikt TV møbel, i en varm farve, vil din stue få et sofistikeret udtryk, hvor det er tydeligt, at du har stil og styr på god indretning.